Samarbeta med oss!


Kontraktsbryggning

Behöver du hjälp med volym eller vill lansera något nytt? Vi kan tillverka det mesta av öl, cider, mjöd eller läsk åt dig från idé till färdig produkt! Hör av dig för att bolla idéer och offert.

 

Öl med egen etikett

Vill du ha en egen öl? Vi kan tillverka eller etikettera en existerande produkt till ditt företag, fest, bröllop eller liknande. Allt från små till stora volymer. Vi hjälper till med recept, produktion och etikettdesign. Pris varierar beroende på upplägg.

 

Ölprovningar

Sugen på testa något nytt? Vi erbjuder ölprovning antingen hos oss eller på plats hos er. Vi kan skräddarsy efter tema eller köra igenom en rad olika stilar där du får lära dig om bl a tillverkningsprocess, historia och vad som särskiljer de olika ölstilarna.

 

Bryggerivisning

Boka en guidad tur genom vår tillverkningsprocess, från korn till butelj. Vi lär dig allt om ölbryggning och tappning i vårt mikrobryggeri. Kommer framöver att kunna kombineras med ölprovning!

 

Event

I och i anslutning till bryggeriet, arrangerar vi egna tillställningar av olika slag. Men vi kan förstås öppna portarna för dig med! Kick-off, hippa, sexa, rundpingisturnering, rollspelsklubb eller vad du nu vill hitta på. Hör av dig så kan vi snacka ihop ett event till ditt gäng.

 

Konsultarbete

Även om vårt företag är ungt så är inte vi som delägare det. Vi har många års erfarenhet av processindustri, logistik och administration. Behöver ni hjälp i ert bryggeri, tveka inte att höra av er! Vi kan det mesta från brygg till tapp!

 

Föreläsningar

Arrangör i behov av en kul programpunkt?  Vi kommer och föreläser för dig och dina gäster om allt som har med öl och dryckesbranschen att göra.